1.Потвърждаване на поръчката.

След получаване на заявката, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за потвърждаване на поръчката, начина на доставката и начина на заплащането.

Ако имате допълнителни въпроси относно продуктите, които не са опоменати на сайта, може да ги зададете на служителя, при потвърждаване на поръчката.

Имайте в предвид, че тениските и всички останали продукти, се щамповат едва след потвърждаване на направената от Вас поръчка по телефона.

При невъзможност да се установи контакт с Вас по телефона поръчката няма да бъде изпратена, затова е необходимо да посочвате актуални телефонни номера.

2.Доставка.

Всяка тениска или друг продукт се отпечатва едва след като бъде поръчана и поръчката се потвърди по телефон.

Поръчаните от Вас продукти ще бъдат изработени, пакетирани и изпратени до 3 работни дни след потвърждението.
Доставките се извършват с помоща на куриерска фирма Speedy на посочен от Вас адрес и се осъществяват между 9.00 и 17.00ч.

Извършваме доставки до всяко населено място в България.

ВНИМАНИЕ! Ако сте поръчали чупливи продукти например чаши, при получаване моля, отворете пакета ПРЕД куриера. В случай, че някой от продуктите е счупен ще ви бъде сменен безплатно. В противен случай замяната ще е за ваша сметка.

3.Видове доставки.

а) експресна - Срок на доставка 1 работен ден. Услугата е от врата до врата, като пратката се предава лично на получателя срещу подпис.

Цена - 6.50лв

б) икономична - Срок на доставка на пратките 2 работни дни. Услугата е от врата до врата, като пратката се предава лично на получателя срещу подпис.

Цена - 5лв.

Стандартно в онлайн магазина ни се предлага икономичната доставка, по желание на клиента, тя може да бъде променена на експресна.

Общото време за изпълнение и доставка на поръчката - до 5 работни дни.

Имайте в предвид, че в почивните дни и по време на празници, куриерските фирми не работят и няма как да бъде извършена доставка през това време.

3.Начин на плащане.

  • пощенски паричен превод - плащането се осъществява в брой на куриера, когато Ви донесе пратката.

4.Задължения на клиента.

Отказът от приемане на доставения от куриерската служба продукт, изработен от нас по проект на клиента, се счита за неизпълнение на договора за поръчка сключен в момента на потвърждаване на заявката по телефона, като в този случай имаме право на обезщетение в двоен размер от цената.

5.Забавяне на доставката.

Ако не получите поръчката си до посочения срок, моля свържете се с нас и ние ще проверим за причината. Ако забавянето се дължи на куриерската фирма, ще ви изпратим номера на товарителницата за да се допитате до тях.

6.Дефектна стока.

Ако получите дефектна стока, моля веднага да се свържете с нас за изясняване на проблема. След проучване на дефекта ще Ви изработим нов продукт и ще Ви го изпратим безплатно.

Фирмата не носи отговорност за качествата на готовия продукт, пряко зависещи от проекта, който сте ни предоставили, а именно:

  • некачествена щампа в следствие на некачествена картинка, предоставена ни от Вас;
  • неприемлив външен вид на продукта, в следствие на чисто естетически несъответствия, произхождащи от проекта, който сте ни предоставили;
  • както и други, неизброени подробно.НачалоНачало